Kills All Known Wanda - Dead. - Donald And Lydia

E juice till e-cigg

Posted March 20, 2018, 8:50 a.m. By wanda Tags: Hälsa

Det är viktigt att man tar hand om sin hälsa och ser till att man tar ansvar över den så mycket som är möjligt. Det är många saker som man inte kan styra själv men det finns ändå saker som man kan göra för att man ska må bättre och kunna få en så bra hälsa som man möjligtvis kan. Ja det är viktigt att man kan se till att man rör på sig och att man sover bra och att man får i sig bra mat som gör att man mår bättre. Och sen är det viktigt att man inte dricker för mycket alkohol eller att man röker. För det är något som skadar en och som gör att man inte mår bra.

Viktigt att göra det man kan 

Ja det är viktigt att man kan göra det man kan och se till att man kan få det att bli så passa bra som är möjligt och att sluta röka är då prio ett om det skulle vara så att man gjorde det. Det är många som böjar med e cigg och har olika e- juice till det. Om det hjälper dom att trappa ner och så småningom sluta så är det bra. Ja det finns så mycket som man kan göra och som är bra att man ser till att man slutar med om man vet med sig att man har dåliga vanor som skadar ens hälsa. Ja då är det väldigt bra att man ser till att man mår bättre och att man kan få en bra hälsa som man önskar och vill ha.
För vi vill ju alla må bra och ha en bra hälsa, då gäller det att man tar sitt ansvar och försöker att må så bra som man kan må. Det är något som man vill och som är viktigt.